Kursaal lanceert extra show voor Dinosaur World Live tijdens krokusvakantie: “Ticketverkoop loopt als een trein”

Herman Verbruggen zorgt voor een Vlaamse toets in de Britse theatershow.© Jeffrey Roos

Oostende -

Kursaal Oostende zet tijdens de krokusvakantie hard in op gezinnen met een educatief en interactief familiespektakel vol dinosaurussen. 350.000 bezoekers waren eerder al getuige van de show in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De première voor het Europese vasteland is voor het Kursaal en dat blijkt ook bij ons een succes te worden. “Daarom plannen we nog een extra show op 21 februari”, klinkt het.

Jeffrey Roos

De Britse theatershow laat kinderen van eender welke leeftijd op een leerrijke en interactieve manier kennismaken met verschillende dinosaurussen. Kursaal Oostende zorgt er echter voor dat de show ook een Vlaamse toets krijgt door acteur Herman Verbruggen als host te vragen. Er is zelfs een meet en greet met de dieren.

Er zullen kinderen op het podium gehaald worden en de dino’s zullen ook door de zaal lopen. De dieren lijken wel levensecht. Er zijn ook speciale seats. Vanop die seats zal je niet veel dichter bij de dino’s kunnen komen. En na de show is er een meet and greet met de dinosaurussen”, aldus adjunct-directeur van Kursaal Oostende, Gwen Nys.

Vlotte ticketverkoop

De ticketverkoop voor de shows op 21 en 22 februari lopen als een trein. “Daarom hebben we beslist om nog een extra show toe te voegen. Er waren al shows om 10.30 en 13.30 uur en nu komt daar op 21 februari ook nog een show bij om 16.30 uur. Op die manier willen we iedereen de kans geven om erbij te zijn”, aldus Nys.

Tickets en info via www.kursaaloostende.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten