Voetbal Challenger Pro League RWDM

RWDM moet Glenn Claes nog even missen: middenvelder nog zeker vier maanden out door nieuwe operatie aan hamstringblessure

Glenn Claes kon dit seizoen nog geen minuten maken voor RWDM.© BELGA

Glenn Claes is nog niet verlost van zijn hamstringblessure. De 28-jarige middenvelder van RWDM, die dit seizoen nog geen officiële speelminuten kon maken, werd recent voor de tweede keer geopereerd en zal nog zeker vier maanden onbeschikbaar zijn.

Michael Delbeke

“Het is vanaf het begin een vervelende blessure geweest”, schetst trainer Vincent Euvrard de situatie. “Glenn is geopereerd geweest (in augustus, red.), is teruggekomen, maar het is nooit echt voor honderd procent gegaan. Desondanks heeft hij op winterstage toch een groot aantal trainingen meegedaan met de groep. Dat was met heel veel energie en kwaliteit aan de bal, zoals we Glenn kennen.”

Euvrard had dan ook gehoopt stilaan weer op Claes te kunnen rekenen. “Ik was echt aan het hopen dat hij kon terugkomen. Iedereen wenste het hem toe, want hij heeft de laatste jaren al veel pech gehad. Helaas is hij hinder blijven ondervinden van die blessure, en na een nieuwe MRI-scan werd uiteindelijk het besluit genomen dat hij opnieuw geopereerd moest worden. Dat is inmiddels gebeurd. Ik hoop dat hij binnen drie à vier maanden volledig verlost is van alle pijn en gewoon zijn carrière kan hervatten.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten