BBC zet realityreeks door, ondanks slechte gezondheid Ozzy Osbourne

© AP

De terugkeer van de realityserie rondom de Osbournes gaat gewoon door zoals gepland. De afleveringen worden later dit jaar verwacht op de Britse televisie. Opvallend, want onlangs kwam nog het bericht dat het niet goed gaat met de gezondheid van Ozzy Osbourne.

Tom Vets

Twintig jaar geleden was het gezin van Ozzy Osbourne een van de allereerste ter wereld dat naar buiten kwam met een populaire realitysoap. De serie lanceerde ook de carrière van dochter Kelly. Eindelijk komt er nu een vervolg. Home to roost gaat in op de verhuizing van de rocker en zijn vrouw Sharon vanuit de Verenigde Staten terug naar Engeland. De Osbournes emigreerden aan het begin van deze eeuw naar Amerika en verklaarden een tijdje geleden weer terug te keren naar hun geboorteland. De camera’s van de BBC volgen de zanger en Sharon terwijl ze “een nieuw leven” opbouwen in een afgelegen plattelandsdorp in het graafschap Buckinghamshire.

Tour geannuleerd

Enkele dagen geleden kwam nog het bericht dat Ozzy moet stoppen met zijn tournee omdat zijn lichaam er te slecht aan toe is. Verder blijven doen met de uitputtende reizen zou verdere schade veroorzaken. Hoewel het nieuws een tegenslag is voor het gezin, gaat de verhuizing en dus ook de realityshow door. In de serie, goed voor 10 afleveringen van een half uur op BBC One, gaat het ook over de zeventigste verjaardag van Sharon en het eerste kindje van Kelly.

Aangeboden door onze partners