Channing Tatum wil remake maken van filmhit ‘Ghost’ met zichzelf in de hoofdrol

© Belgaimage

Na de plannen om een vervolg te maken op de iconische Dirty Dancing-film, zijn er nu ook plannen om een remake te maken van de klassieker Ghost. Acteur Channing Tatum wil de film produceren en de hoofdrol op zich nemen.

Een half miljard werd er destijds opgehaald met Ghost, met daarin onder meer de beroemde, erotische scène tussen Demi Moore en Patrick Swayze. In het genre kan Ghost dan ook worden gerekend tot de hoogtepunten van het op het doek zo preutse Hollywood.

Niemand minder dan acteur Channing Tatum, die ook als producent naam maakt, heeft laten weten de rechten van de film te hebben bemachtigd en daarmee aan de slag te gaan. Zelf zal hij niet alleen achter de schermen blijven. De Hollywood-hunk zegt het een grote eer te vinden om de rol van Sam te spelen, die Swayze eerst voor zijn rekening nam. Tatum was eerder te zien in de weinig verhullende Magic Mike-films en produceerde ook theaterspektakels rond de stripper.

Als zijn mogelijke tegenspeelster worden namen genoemd van Ana de Armas, die eerder Marilyn Monroe speelde in Blonde, Gal Gadot en Florence Pugh.

Aangeboden door onze partners

Lees ook