Domino’s Pizza heropent acht maanden na brand: “Onze score van blijdschap? 15 op 10!”

Acht maanden na de brand gaat Domino's Pizza opnieuw open. Deze mannen zijn er duidelijk klaar voor.© cte

Eeklo -

Domino’s Pizza is opnieuw open, nadat de zaak in juni getroffen werd door een brand. “Hier hebben we lang naar uitgekeken.”

Chris Thienpondt

Eindelijk! Op sociale media reageert de Eeklonaar eensgezind tevreden op de heropening van Domino’s Pizza in de Stationsstraat. De zaak was in juni pas een half jaar gestart, toen brand uitbrak. Het was vooral een heen-en-weergedoe tussen de verzekeraars die er voor zorgde dat de zaak pas nu opnieuw de deuren kan openen.

Waterinsijpeling

“Het had die dag water gegoten. Er was waterinsijpeling geweest, waardoor een batterij vuur heeft gevat. Maar het duurde lang voor de verzekeringen eruit waren”, zegt zaakvoerder Agha Ahmed. “Er was ook veel waterschade. In december kregen we goedkeuring om alles opnieuw in orde te brengen. Woensdag bij de voorbereidingen liepen al constant mensen binnen om te vragen wanneer we opengingen. Donderdagmiddag was er al een eerste rush, al verwachten we komende dagen pas echt veel volk.”

Acht maanden, het was een lange periode om te overbruggen. “Gelukkig hebben we nog vier andere filialen, twee in Brugge, één in Torhout en één in Tielt, waardoor we ons personeel in dienst konden houden en we niet volledig zonder job vielen. Maar een paar maanden na de start al moeten sluiten was een zware domper. We nemen nu een tweede start. Hopelijk blijven we gespaard van nieuwe tegenslagen. En we zijn vooral blij dat we er opnieuw zijn op deze geweldige locatie met veel passage. Hoe blij op een score van 10? Zeg maar 15!”

Acht maanden is lang, en dus kwamen er een aantal nieuwe pizza’s en gerechten bij. Ontdekken maar.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt