Spraakmakende beelden bij Zweedse versie van ‘Hotel Romantiek’: twee deelnemers delen meteen passionele nacht

Roger en Monica.© SVT

De Zweedse versie van ‘Hotel Romantiek’ is voor het eerst te zien en dat ging niet onopgemerkt. Monica (72) en Roger (70) leken elkaar al meteen gevonden te hebben en hun exclusieve date eindigde zelfs tussen de lakens. De beelden stoten op gemengde reacties.

Janne EijckmansBron: Het Laatste Nieuws

In Vlaanderen kennen we het tv-programma ‘Hotel Romantiek’ al sinds 2017, maar in Zweden wordt het nu voor de eerste keer uitgezonden. Gelijkaardig aan de Vlaamse versie, gaan 28 65-plussers samen op reis. In een romantische setting in de Alpen hopen ze de liefde van hun leven te vinden.

Zo gezegd zo gedaan voor Monica en Roger. Zij leken van het begin aangetrokken tot elkaar. Ze kregen ook de exclusieve overnachting in een berghut, afgezonderd van alles en iedereen en maakten daar dankbaar gebruik van. Op de beelden is te zien hoe ze naakt bij een waterval zitten, al knuffelend en kussend. Daarna doken ze samen in bad en niet veel later in bed.

“Ik wilde hem al op de eerste dag, hij sprak mij aan”, vertelde Monica voor de camera. En die gevoelens zijn wederzijds. “Ik denk dat we veel plezier kunnen hebben samen. Jij bent spontaan, daar hou ik van”, zei Roger.

De prille liefde tussen de zeventigers kon op veel positieve reacties rekenen, maar er komt ook kritiek op de beelden. Omdat ze hier en daar wat naakt tonen, schenden ze volgens sommigen de privacy. Ongeacht wat anderen ervan denken, Monica reageerde zelf op de Zweedse radiozender ‘P3’ dat ze er geen probleem van maakt. “Het kan me niet zoveel schelen. Wat gebeurd is, is gebeurd.”

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook