KT De Violier speelt jeugdtoneelstuk ‘Tussen Sterren en Maan’

Deze ploeg van KT De Violier staat dit weekend op de planken in Het Bolwerk.© DBG

Vilvoorde -

KT De Violier staat dit weekend op de planken met Tussen Sterren en Maan. Johan Claus, die het stuk schreef, waagde zich voor de derde keer aan een jeugdtoneelstuk. Het wordt een interactieve voorstelling met een lach voor jong en oud.

Dimitri Berlanger

Tussen Sterren en Maan brengt de toeschouwers naar planeten, sterren en zonnestelsels. Centraal staat Kobe, een verlegen jongen, die vaak droomt over ruimtereizen. Op een dag gaat zijn droom in vervulling… Hoe dat allemaal verder afloopt, kom je te weten op zaterdag 4 of zondag 5 februari om 15 uur in het CC Het Bolwerk.

De regie is in handen Koen Leys, bijgestaan door Kristof Nannan en Johan Claus. Zij helpen Maxim Claus-Olivares, Sofia Claus-Olivares, Leticia Cools, Nicolas Cools, Charlotte Dekempeneer, Nora Leeman, Kobe Leys, Xander Leys, Daan Meeus, Jaro Nannan, Kristof Nannan, Alessandra Olivares, Veronique Plettinck, Estelle Steiner en Mathias Waeyenbergh het beste van zichzelf te geven en dit onder muzikale begeleiding van Senne Eeraerts.

Reserveren kan op de website www.deviolier.be of via het nummer 0477-38.83.93 (Mark Leys). Volwassenen betalen 10 euro, kinderen 8 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten