Twee dagen opendeur tijdens ‘Houtem Onderneemt’ op Marktplein

Op zaterdag 22 en zondag 23 april vindt de opendeur-tweedaagse ‘Houtem Onderneemt’ plaats.© rr

Op zaterdag 22 en zondag 23 april vindt de opendeur-tweedaagse Houtem Onderneemt plaats. Lokale ondernemers kunnen hun deuren openzetten tussen 10.00 en 17.00 uur op zaterdag en/of zondag én kunnen op zondag deelnemen aan de infomarkt, centraal op het marktplein.

Chris Bosseloo

Ondernemers die willen deelnemen aan de infomarkt wordt gevraagd door te geven welke afmetingen en voorzieningen (elektriciteit, water) er nodig zijn voor de stand. Lokale ondernemers die zich nog niet hebben ingeschreven, kunnen dat nog doen tot 10 februari 2023 via lokale.economie@sint-lievens-houtem.be. De deelname is gratis.

De gemeente zorgt voor promotionele ondersteuning via een krantje dat huis aan huis wordt verdeeld in Sint-Lievens-Houtem. Daarnaast ontvangen de ondernemers een beachvlag die ze buiten hun zaak kunnen zetten tijdens de opendeurdagen. Fair Trade-ondernemers worden extra in de kijker gezet.

Op zondag is er van 8.00 uur tot 9.30 uur een netwerkontbijt voorzien in het gemeentehuis voor de ondernemers. Ook zij die niet kunnen deelnemen aan de opendeurdagen, kunnen inschrijven voor het netwerkontbijt via e-mail aan lokale.economie@sint-lievens-houtem.be.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt