Wegverzakking De Keyserhoeve wordt hersteld

Werken in de De Keyserhoeve© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Zandvliet -

In de De Keyserhoeve wordt een wegverzakking tussen de Begijnhoeve en Martinussteeg hersteld. Deze werken worden uitgevoerd op dinsdag 7 en woensdag 8 februari. Bussen van De Lijn volgen een omleiding.

De wegverzakking bevindt zich ter hoogte van de De Keyserhoeve 54 en 54A. Er wordt een omleiding voorzien voor doorgaand verkeer. Ook de bussen van De Lijn volgen tijdens de herstellingswerken een aangepaste route. 

Richting Zandvliet volgt De Lijn de normale weg tot Zoutestraat. Dan rijden de bussen naar rechts naar de Zandvlietse Dorpstraat om vervolgens via de Antwerpsebaan de normale reisweg opnieuw te volgen.

Richting Antwerpen wordt de normale reisweg gevolgd tot de Antwerpsebaan. Dan draaien de bussen links de Zandvlietse Dorpstraat in om via de Zoutestraat terug de normale reisweg te volgen.

De haltes Antwerpsebaan, Aakstraat, Dorp en Bakkerstraat worden niet bediend. Er komen wel vervanghaltes in de Zandvlietse Dorpstraat ter hoogte van de Antwerpsebaan, Berendrechtsvoetpad en Zoutestraat.

(evdw)

Info: districtshuis Berendrecht 03.289.28.00

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten