Nieuwe locatie voor loopevent Miles for Smiles

© mvn

Brugge -

Loopevent Miles for Smiles, dat aan zijn derde editie toe is, vindt dit jaar plaats in en rond de beurshal van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge, en dat op zaterdag 11 maart. De vorige twee edities legden de lopers een parcours af in en rond het voormalig militair domein van Sijsele. Ook dit jaar schenkt organisator De Ronde Tafel van Brugge de opbrengst aan goede doelen.

Celina Cazzetta

Miles for Smiles is een loopwedstrijd waarbij deelnemers een van vijf uitverkoren goede doelen steunen: De Passer, Oranje, Sportaround, EACD en leefgroep Toermalijn. De bedoeling van het evenement is dat ploegen van vier elkaar aflossen. De lopers leggen samen een parcours van 1,6 kilometer af.

De wedstrijd start om 18.30 uur. Naast het parcours zullen verschillende acts aanwezig zijn. Na het lopen is iedereen welkom op de welverdiende after-party, met NINA BLACK, DJ Pat Krimson en DJ Olivier Lemaire.

Franky Demon (CD&V), schepen van Sport, Ruimtelijke ordening en Leefmilieu, rekent op een massale opkomst. Vandaag zijn er al ongeveer 1.000 lopers ingeschreven. De loopwedstrijd lijkt dus opnieuw een groot succes te worden. Het maximumaantal lopers dat de organisatie kan toelaten is 2.000.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten