Voormalig ‘Mijn Restaurant’-finaliste en chef Yanaika is voor de tweede keer mama

© Instagram / Facebook

Wellen -

Yanaika Skrzyszkowiak (42) is maandag voor de tweede keer mama geworden van een dochtertje. Haar partner Sharon (32) en baby Ivy stellen het goed. “En grote zus Jane is supertrots”, laat de bekende kokkin weten.

Yanaika Skrzyszkowiak van restaurant The Black Knife in Wellen is voor de tweede keer mama geworden. De Limburgse, die bekend werd door haar deelname aan de eerste editie van Mijn Restaurant in, is in de wolken met de geboorte van haar dochter Ivy. “Omdat mijn partner Sharon zwangerschapsdiabetes had moesten ze iets langer in het ziekenhuis blijven. Maar Ivy is kerngezond en meet 49 centimeter. Dat is een stukje kleiner dan haar grote zus bij de geboorte, dus we moeten in allerijl nieuwe kleertjes kopen.”

“Dit is het eerste kindje voor mijn partner Sharon”, gaat Yanaika verder. “We gaan de komende weken de tijd nemen om te rusten en te genieten. Ook voor Jane, die bijna 8 is, wordt het even wennen. Maar ze is zo fier als een gieter op haar kleine zusje!” LVDK

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten