Zoveelste ongeval in Ieper: twee personen naar ziekenhuis, wagens total loss

De wagens liepen zware schade op, de bestuurders werden overgebracht naar het ziekenhuis.© Thijs Pattyn

Ieper/Heuvelland -

In de bochtige Krommenelststraat bij Ieper is andermaal een verkeersongeval gebeurd: zaterdag rond 11 uur knalden twee wagens tegen elkaar. Twee personen raakten gewond en moesten overgebracht worden naar het ziekenhuis, de betrokken voertuigen liepen zware schade op.

Thijs Pattyn

Volgens vaststellingen van politiezone Arro Ieper verloor een 27-jarige man uit Heuvelland de controle over het stuur van een Opel. Hij kwam er in aanrijding met een Franse Nissan, bestuurd door een vrouw van 54 jaar. Beide bestuurders liepen verwondingen op en werden overgebracht naar het Jan Yperman Ziekenhuis. (Lees verder onder de foto)

De Franse Nissan werd bestuurd door een vrouw van 54 jaar.© Thijs Pattyn

De voertuigen liepen zware schade op. Brandweer Westhoek werd opgeroepen om signalisatie te voorzien in afwachting van de opruimingswerken. De Ieperse takeldienst Depannage Rik kwam de Opel takelen en tegen 14 uur was de weg opnieuw vrij toegankelijk voor het verkeer uit beide richtingen.

In de Krommenelststraat gebeurden de voorbije jaren tal van ongevallen. Bestuurders worden wel eens verrast door een paar scherpe bochten in de straat.

De voertuigen liepen zware schade op.© Thijs Pattyn

De Ieperse takeldienst Depannage Rik kwam de Opel takelen.© Thijs Pattyn

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt