Tweede kind op komst voor ‘Game of Thrones’-koppel Kit Harington en Rose Leslie

© ISOPIX

Heuglijk nieuws vanuit de The Tonight Show starring Jimmy Fallon. De Britse acteur Kit Harington, die te gast was in de Amerikaanse talkshow, kondigde er fier aan dat hij opnieuw een kind verwacht met actrice Rose Leslie.

Tom Vets

De inmiddels 36-jarige Harington, internationaal bekend van zijn hoofdrol als Jon Snow in de populaire serie Game of Thrones, werd twee jaar geleden voor het eerst vader. “Mijn zoon kreeg de schok van zijn leven toen hij vernam dat hij een broertje of zusje krijgt”, grapte de acteur. “Bij de vorige zwangerschap leefden we maandenlang op een roze wolk. Nu weten we al beter wat ons staat te wachten en nemen we vooral praktische voorbereidingen.”

Intussen is de eerste zoon van het koppel al gewend aan de idee van een toekomstig speelkameraadje. “We wijzen geregeld naar de buik van Rose en zeggen dat dat ‘mama’s baby’ is. Hij wijst dan terug en zegt dat het ‘zijn baby’ is.” Harington en Leslie huwden in 2018. Leslie heeft ook een tijdje meegespeeld in Games of Thrones als Ygritte, maar overleed gaandeweg de serie. Ze had ook al veel succes in het verleden met haar vertolking in Downton Abbey.

Aangeboden door onze partners

Lees ook