Voetbal 3de afdeling VV A KHO Wolvertem Merchtem

Kopzorgen voor coach Vicky Carleer, die Wolvertem Merchtem weer niet ziet winnen: “Op zich is een punt bij de vierde niet slecht, maar hier schieten we weinig mee op”

Coach Vicky Carleer krijgt Wolvertem Merchtem maar niet aan het winnen.© kms

Wolvertem Merchtem behoort tot de minst productieve teams van de reeks. Ook afgelopen weekend kwam de ploeg uit Wolvertem niet verder dan een 2-2-gelijkspel op het veld van Anzegem. Winnen blijft moeilijk. En hoewel de kansen er zijn, lijken de spelers van HO de weg naar doel maar niet te vinden. Kopzorgen genoeg voor coach Vicky Carleer.

Eric Biesemans

“De 2-2 in Anzegem zadelde ons ondanks één punt met een zware ontgoocheling op”, blikt Carleer terug op alweer een weekend zonder overwinning. “De eerste helft waren we de betere ploeg, maar al bij de eerste bal tussen de palen scoorde de thuisploeg. Wij hadden drie à vier kansen, maar zonder resultaat. Na de pauze bracht Remko Baudewyns ons, via een strafschop, terug in de match. Robbe Vandevoorde trof de lat en bij de tweede bal die in de buurt van doelman Stefan Deloose verscheen, was het opnieuw raak voor Anzegem. Gelukkig kon invaller Barry Saikou ons met een fraai doelpunt alsnog een punt bezorgen. Baudewyns knalde vervolgens op de lat, nog maar eens een illustratie hoe het ons tegenzit.”

Een 2-2-gelijkspel op bezoek bij de vierde in de stand is geen blamage, nochtans waren er kansen genoeg voor een ruime uitzege voor de jongens van Carleer. “Al bij al moeten we dan nog blij zijn dat we dan in het slot toch nog weten te scoren. Feit is dat je met één punt weinig opschiet in de rangschikking, want de ploegen achter ons pakken ook punten en beginnen zich te roeren. Wij deden onszelf gewoon tekort en dat was in onze laatste thuismatch, tegen Roeselare, ook al het geval. Nu volgen twee belangrijke matchen waarin we punten moeten pakken. We krijgen nu Elene-Grotenberge op bezoek en daarna volgt de trip naar Wervik. Die teams zitten blijkbaar wel in een goede flow.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten