K3 viert 25ste verjaardag “met een spetterend feestje”

© Studio 100

K3 viert dit jaar hun 25-jarige bestaan. Iets wat ze niet zo maar voorbij laten gaan. Niet alleen zorgen ze voor twee eerder aangekondigde concerten voor de oudere fans, er komt ook een ‘best of’ aan.

(eadp)

In 1998 zongen de dames van K3 – toen nog Karen, Kristel en Kathleen – hun eerste noten. Sindsdien is de groep uitgegroeid tot een succesvol trio met één doel: mensen gelukkig maken met blije en pakkende liedjes. Een taak die intussen rust op de schouders van Marthe, Hanne en Julia. Op 21 juli staan ze in de Pop-Up Arena in Middelkerke voor K3, live late night, speciaal voor de oudere fans van de groep. Omdat die kaartjes in geen tijd de deur uitvlogen, is er op 12 augustus nog een tweede avondconcert. De dames beloven “een spetterend feestje”. Voor Julia is het helemaal speciaal. Zij was nog niet geboren toen de groep startte.

Er volgen ook nog bijzondere lanceringen dit jaar. Zowel op cd, dvd als twee vinyls komt dit voorjaar Best of 25 jaar K3 uit. Welke nummers erop staan, kunnen fans vanaf 10 februari op het Youtubekanaal van K3 ontdekken. Daar zal vanaf dan twaalf weken lang op vrijdagavond een nieuwe video online komen met Marthe en Julia, die de songs op ludieke wijze onthullen. Zij blikken ook samen terug op hun geschiedenis. Op 30 april is er ook een dansdag bij Studio 100, waar fans onder leiding van een dansleraar de K3 dansjes zelf onder de knie kunnen krijgen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook