Liam Gallagher ondanks eerder protest toch geopereerd

Hij bleek er dan toch niet aan te kunnen ontsnappen. Hoewel hij het helemaal niet zag zitten, heeft de Britse muzikant Liam Gallagher (50) zopas een heupoperatie ondergaan.

Tom Vets

Er bleek immers geen andere oplossing meer mogelijk voor een probleem dat al enkele jaren aansleepte. De zanger, die in 2019 bekendmaakte dat hij artritis heeft, is vorige week onder het mes gegaan. De pijn en de last die hij van de heup de voorbije tijd ondervond, was niet meer te houden.

LEES OOK. De lijst met sterren die naar ons land komen dit jaar, wordt steeds langer

In eerdere interviews deed de man zich nog stoer voor. Hij verklaarde toen dat hij nog liever in een rolstoel zou worden rondgereden door zijn aanstaande vrouw Debbie Gwyther, dan dat hij onder narcose een ingreep zou ondergaan. Hij maakte er zelfs een grap over, en verwees naar de humoristische serie Little Britain. Daarin komt ook een personage voor dat zich graag in een rolstoel laat rondrijden terwijl hij nog kan stappen.

Toch heeft Liam zondag op Twitter toegegeven dat hij naar het ziekenhuis is geweest. “Alles ging goed. Respect voor alle dokters en zusters die voor me gezorgd hebben”, liet hij nog weten. En eigenlijk is hij best blij dat het achter de rug is. Liam verklaarde enthousiast dat hij binnenkort kan meedoen aan het dansspektakel Riverdance.

LEES OOK. Noel Gallagher is weg bij zijn vrouw en dat doet Oasis-fans dromen

Aangeboden door onze partners