Ex-Miss België deelt oproep waarin ze in tranen smeekt om hulp: “Alsjeblieft, doe iets”

De voormalige Miss België Zeynep Sever (33) heeft op Instagram een emotionele oproep voor hulp voor de slachtoffers van de aardbeving gedeeld. Sever woont in Turkije en is ook getrouwd met voetbaltrainer Volkan Demirel.

“Hallo. Het gaat hier erg slecht. Onze vrienden zijn van onder het puin gehaald. Maar we hebben nog veel vrienden en kennissen die onder het puin liggen”, zegt de voormalige Miss in een video op Instagram. “Hatay ( de getroffen regio, red.) verkeert over het algemeen in een rampzalige toestand. De ziekenhuizen zijn al vernietigd en er zijn niet genoeg ambulances. Er is niet genoeg hulp. Er moet zo snel mogelijk hulp komen, want alles gaat heel slecht. Wat ik wil zeggen is: alsjeblieft, doe iets. Alsjeblieft, er moet iets gebeuren, het gaat hier erg slecht.”

Haar echtgenoot Volkan Demirel, voormalig doelman van de Turkse club Fenerbahçe, deed eerder op de dag ook al een emotionele oproep op sociale media. Hij is momenteel coach bij de club Hatayspor en er werd gevreesd dat Christian Atsu, zondagavond nog matchwinnaar tegen Kasimpasa, onder het puin lag. Hij werd ondertussen teruggevonden en wordt verzorgd in het ziekenhuis.

LEES OOK. Profvoetballer Christian Atsu levend teruggevonden onder het puin na aardbeving in Turkije

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten