‘Verliefd, verloofd, getrouwd’ ... in het kostuum van Dries Mertens?

Zal Tim zijn oorspronkelijke wens volgen en voor het groene kostuum van Dries Mertens kiezen?© VTM

Tim (34) uit het Oost-Vlaamse Kerksken heeft al geregeld laten vallen dat hij ooit wil trouwen in hetzelfde trouwkostuum als voetballer Dries Mertens.

Tom Vets

Wat hij echt is niet weet is dat zijn vriendin Evi (33) een plan in elkaar heeft gestoken om met hem binnen de 24 uur zich te verloven en te trouwen. Al maanden leeft Evi met een groot geheim, namelijk dat ze haar vriend een romantisch huwelijksaanzoek in Egypte gaat doen. “Wij lezen elkaar als een open boek en nu heeft hij écht niets door”, vertelt Evi. “Ik kan beter liegen dan ik dacht en dat vind ik ook wel bangelijk, want dat doe ik niet graag.”

Evi zal Tim ten huwelijk vragen op een manier die al zijn romantische verwachtingen overtreft: bij een snorkel-schattenjacht tussen de kleurrijke koraalriffen en dito visjes. Zonder traditionele verlovingsring, maar wel met een lintje met een karikatuur van hun beider gezichten op, wat iets typisch is voor carnavalisten. Het koppel leerde elkaar immers tien jaar geleden kennen tijdens carnaval in Aalst.

Er is nog iets meegekomen uit België: drie verschillende trouwkostuums, uitgekozen door Evi en de twee getuigen van Tim. Zal Tim zijn oorspronkelijke wens volgen en voor het groene kostuum van Dries Mertens kiezen?

Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u, VTM, dinsdag om 20.35u

Aangeboden door onze partners

Lees ook