Jennifer Lopez snauwt naar man Ben Affleck tijdens Grammy’s: “Kijk meer gemotiveerd!”

Zangeres Jennifer Lopez (53) leek zondagavond niet echt tevreden met het gedrag van haar man, de Amerikaanse acteur Ben Affleck (50), op de Grammy Awards. Op camera werd vastgelegd hoe ze hem leek af te snauwen. Een liplezer van de Daily Mail heeft nu ontrafeld wat ze tegen hem gezegd zou hebben.

Janne EijckmansBron: Daily Mail

Jennifer Lopez en haar kersverse man Ben Affleck deden zondag opnieuw de wenkbrauwen fronsen, toen ze al ruziënd op camera betrapt werden tijdens de uitreiking van de Grammy’s. Lopez mocht zelf de prijs voor ‘Beste pop vocal album’ weggeven en Affleck vergezelde haar naar het evenement. Maar het leek voor het koppel niet meteen een gezellig uitje.

Affleck had het zo te zien niet echt naar zijn zin, tot grote frustratie van Lopez. Toen gastheer Trevor Noah naast hen ging zitten, kwam het koppel op een nogal ongelukkig moment in beeld. Iedereen kon zien hoe Affleck iets in het oor van zijn vrouw fluisterde, waarop zij geïrriteerd reageerde. Volgens een liplezer, aangesteld door de Daily Mail, zei ze: “Stop. Kijk vriendelijker. Kijk gemotiveerd.” Affleck antwoordde: “Misschien doe ik dat.” Op het moment dat ze beseften dat ze gefilmd werden, deden ze alsof er niks gebeurd was.

Maar het kwaad was al geschied. De ongeïnteresseerde blikken van Affleck gingen meteen viraal en werden vertaald in talrijke memes. “Ben Affleck op de Grammy’s is zoals ik elke keer tijdens een Zoom-gesprek”, schreef iemand op Twitter. En iemand anders: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts had gezeten.” Ook op het gespannen moment tussen hem en Lopez komt veel reactie op sociale media. “Iemand moest op de sofa slapen na de Grammy’s.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook