Geen gewonden bij verkeersongeval met 3 auto’s

© Jeffrey Roos

Oudenburg/Oostende/Bredene -

Maandagmiddag gebeurde een verkeersongeval in de Oostendsesteenweg in Oudenburg. De drie betrokken bestuurders raakten niet gewond, maar de schade aan twee van de drie wagens was groot.

Jeffrey Roos

Om 13.45 uur liep het maandagmiddag mis ter hoogte van het kruispunt van de Oostendsesteenweg met de Keiweg. Een auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Oostende botste er met een andere wagen, bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Bredene. Door de aanrijding begon de wagen van de Oostendenaar echter te tollen rond zijn as waardoor hij een andere wagen raakte. De 37-jarige bestuurder uit Oudenburg stond op dat moment te wachten voor de verkeerslichten.

Ook een elektriciteitshuisje en een wachtpaal deelden in de brokken. Geen van de bestuurders raakte bij het zware verkeersongeval gewond. Twee van de drie betrokken wagens waren echter niet meer rijvaardig en dienden getakeld te worden. De politie van politiezone Kouter kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Door het ongeval ontstond er verkeershinder op het kruispunt.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt