Pamela Anderson krijgt eigen kookprogramma en moet er zelfs haar huis niet voor verlaten

In rood badpak over het strand van Malibu lopen doet Pamela Anderson al jaren niet meer. Maar ze komt nog wel op televisie. De Canadese zender Food Network heeft voor de beroemde blondine een kookshow in petto.

Tom Vets

Pamela’s cooking with love gaat hoofdzakelijk over plantaardig koken. Bedoeling is dat de actrice uitleg vraagt en informatie geeft over de plantaardige maaltijden die een aantal beroemde chef-koks gaan bereiden. Anderson was meteen te vinden voor de opnames omdat ze hiervoor haar villa niet hoeft te verlaten. Alle afleveringen worden immers in haar huis in Canada ingeblikt.

De show is gericht op de 55-jarige actrice die “wordt gevoed door een verlangen om meer te leren over plantaardig koken”, klinkt het in het persbericht. De opnames voor het programma zijn inmiddels begonnen. In 2024 moet Pamela’s Cooking With Love verschijnen op Food Network Canada.

Anderson doet het programma vooral uit eigen interesse. Voor het geld hoeft ze het immers niet meer te doen. Men schat haar vermogen op netto 20 miljoen dollar. In 2023 brengt zij zelf een documentaire over haar leven uit, genaamd Pamela, a love story.

Aangeboden door onze partners