Jordan Harris trekt naar Kangoeroes Mechelen, Larry Thomas verlaat de Maneblussers

Coach van het Jaar Kristof Michiels verwelkomt Jordan Harris en neemt bij Kangoeroes Mechelen afscheid van Larry Thomas.© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Het administratief luik is eindelijk afgerond en Jordan Harris mag zich nu officieel een Kangoeroe nemen. De 25-jarige en 1m94 grote shooting guard maakt zaterdag en tegen Luik zijn debuut voor Kangoeroes Mechelen.

Harris is de vervanger voor zijn geblesseerde landgenoot Bryan Fobbs die met een gescheurde achillespees en na een operatie nog acht maanden buiten strijd is. Harris heeft er twee seizoenen opzitten in Europa. Bij Glasgow Gladiators (Schotland) lukte de forward een gemiddelde van 17 punten, 5 rebounds en 3, 7 assists per wedstrijd. Later verhuisde hij naar Arka Gdynia. In de sterke Poolse EBL kwam hij vijftien keer in actie. Goed voor een gemiddelde van 6 punten, 4 rebounds en één assist. Larry Thomas verlaat dan weer Kangoeroes Mechelen. De 29-jarige en 1m93 grote guard kon zich niet doorzetten bij de Mechelaars. Hij trekt naar Kosovo.  (cpm)

Aangeboden door onze partners