“Bill Gates vindt twee jaar na scheiding de liefde bij weduwe van miljonair”

Bill Gates zit naast Paula Hurd (rechts) tijdens de Australian Open© REUTERS

Het lijkt erop dat Bill Gates (67) opnieuw de liefde heeft gevonden. De Microsoft-oprichter werd namelijk al meermaals gespot met de 60-jarige Paula Hurd. “Ze zijn onafscheidelijk”, vertelt een vriend van het stel aan Daily Mail.

Bron: Daily Mail

“Ze zijn al meer dan een jaar samen. En ze wordt altijd beschreven als de “mysterieuze vrouw” maar voor hun goede vrienden is het eigenlijk geen mysterie meer dat ze een romantische relatie hebben”, vertelt een vriend aan de Britse krant.

Hurd is weduwe van de voormalige Oracle co CEO-Mark Hurd die in 2019 op 62-jarige leeftijd overleed aan kanker. Zelf was ze ooit tech executive maar nu is ze voornamelijk event planner, organisator en filantroop. Haar man had bij zijn overlijden een geschatte nettowaarde van zo’n 500 miljoen dollar.

Het is ook geen wonder dat de wegen van Hurd en Gates elkaar kruisten. Ze hebben namelijk één grote liefde gemeenschappelijk: tennis. Hurd en haar voormalige echtgenoot staan zelfs samen op de foto met Gates tijdens een tenniswedstrijd in Californië in 2015. Maar vorige maand werden de twee pas aan elkaar gekoppeld tijdens een trip naar Australië voor de Australian Open in Melbourne. Ze reisden vervolgens ook samen naar Sydney waar Gates premier Anthony Albanese ontmoette. In Sydney maakte het koppel ook een romantische wandeling door de stad, met een stop aan het Opera House.

Gates scheidde twee jaar geleden van zijn toenmalige vrouw Melinda Gates. Het koppel was gedurende 27 jaar getrouwd.

Aangeboden door onze partners

Lees ook