Bekende koppen en jong talent in nieuwe internationale Ketnet-serie ‘Hawa en Adam’

Ayana Doucouré, Jonathan Michiels, Margaux Caulier en Wesley Ngoto© Maarten De Bouw

Pas volgend jaar te zien op Ketnet, maar al vanaf deze week in opname. De jongerenzender pakt uit met de gloednieuwe fictiereeks Hawa en Adam, en daarin spelen heel wat bekende koppen mee.

Tom Vets

In deze nieuwe mysterieuze Ketnet-reeks, waarvan Hawa en Adam een voorlopige werktitel is, leren we twee tieners kennen die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet. Toch kunnen ze met elkaar communiceren via een bijzonder boek. Ze ontdekken dat er iets ernstig aan de hand is met alle zestienjarigen. Kunnen Hawa, Adam en hun vrienden de problemen helpen oplossen? En zullen ze mekaar ooit echt ontmoeten?

Er is gekozen om jong aanstormend talent te combineren met gevestigde waarden. Janne De Smet, Joris Hessels, Geert Van Rampelberg en Ini Massez staan op de set naast Aaron Blommaert en Charlotte Sieben van Familie. Andere rollen worden ingevuld door Ayana Doucouré (Hacked, Fomo), Jonathan Michiels (WTFock, Lisa), Margaux Caulier en Wesley Ngoto (The Voice). Hiermee biedt Ketnet een springplank voor jong talent om deel uit te maken van een internationale coproductie. De reeks zal naast Ketnet immers ook te zien zijn in Duitsland op Kika, het kindernet van de Duitse publieke omroep WDR.

Aangeboden door onze partners