‘Sex and the city’-fans geschokt door grote spoiler

Sarah Jessica Parker heeft een enorme spoiler gedeeld van de serie And Just Like That© ISOPIX

Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker heeft gisteren een grote spoiler voor de spin-off serie van ‘Sex and the city’ gedeeld. Fans reageren geschokt onder de Instagrampost.

Nienke Wensveen

Op Instagram deelde Parker een aantal foto’s van de serie And just like that waar ze de New Yorkse columniste Carrie Bradshaw speelt. Een van de foto’s was een zoen met John Corbett die Carrie’s ex Aidan Shaw speelt. Haar man Mr. Big is in het eerste seizoen overleden.

In de films Sex and the city had Carrie een jarenlange driehoeksverhouding met Mr. Big en Aidan Shaw. Deze werd beëindigd in de tweede film. Fans dachten daarom tot nu dat Aiden niet meer zou terugkeren. Parker schrijft onder haar post: “Dit. Is. Geen. Oefening.”

Geruchten dat Corbett terugkeerde begonnen al vorige maand. HBO heeft dat toen op Twitter bevestigd met foto’s van hem op de set. De meningen van fans zijn verdeeld. Voor fans die voor Mr. Big supporterden is dit een domper.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners