Annemie Struyf zit al opnieuw in ‘Het Hoge Noorden’

Annemie is opnieuw gesignaleerd in Noorwegen.© Kris Van Exel

Terwijl we nog een paar afleveringen hebben te gaan van Het Hoge Noorden, laat Annemie Struyf er geen gras over groeien. Op haar Instagram laat ze weten dat de opnames zijn begonnen voor een derde seizoen.

Tom Vets

Het Hoge Noorden was de voorbije weken opnieuw een voltreffer. De kijkcijfers schurkten tegen het miljoen aan, en dat deed Eén overstag gaan voor meer afleveringen. Samen met regisseur en cameravrouw Kristel, en deze keer ook met een klankvrouw – Tanja –is Struyf weer op pad. “Het zijn hier wonderlijke, sneeuwwitte dagen. Opnieuw sprokkelen we in deze witte wereld de mooiste intense en ontroerende verhalen voor een volgende reeks”, klinkt het op Annemies sociale media.

LEES OOK. Voor cameravrouw Kristel werd het iets té koud in ‘Het hoge noorden’: “Annemie dacht dat mijn laatste uur geslagen had”

Maar voor we die avonturen zien is er nog eerst de afloop van het huidige seizoen. In de aflevering van dinsdagavond loopt Annemie op het eiland Mindland Emma tegen het lijf die elke dag de hoogste berg oploopt. Op een parking naast een bos ontdekt Annemie dat het leven van Eveline totaal op zijn kop staat. En ze is erbij in Eidfjord wanneer een cruiseschip aanmeert en Mark en Claudia de toeristen opwachten om hen mee te nemen naar hun Vikingmuseum.

LEES OOK. Annemie Struyf is vragen over haar leeftijd beu: “Dat ik wel een erg uithuizige ‘oma’ ben. Pardon?”

‘Het Hoge Noorden’, dinsdag om 20.35 uur op Één

Aangeboden door onze partners