Iluna Planckaert (17) heeft een vriendje, en het is (natuurlijk) een beloftevolle wielrenner

Iluna Planckaert (17), de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher, is verliefd op Robin. Een, hoe kan het ook anders, beloftevolle wielrenner.

POM

Op haar Instagram-account maakte Iluna Planckaert bekend dat ze een eerste vriendje heeft. Hij heet Robin Warrant en woont in Wellin, in de provincie Luxemburg.

Lees verder onder de Instagram-post van Iluna en Robin.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Robin is bijna zeventien jaar en koerst in dezelfde ploeg als Iluna’s broer Mageno en haar neef Devon. Warrant is een winnaar: hij kwam al acht keer als eerste over de streep. Zo won hij onder meer het kampioenschap van Namen–Luxemburg–Waals-Brabant.

Iluna en Robin kennen elkaar van op school. Robin ligt al goed bij de Planckaerts. Zo hielp hij al mee aan de opbouw van de glamping-weekends en vierde hij Nieuwjaar met de familie.

In 2021 maakt Iluna samen met haar moeder het tv-programma Onverwacht, over tienerzwangerschappen. Toen zei Iluna dat ze nog niet klaar was voor een vriendje.

Aangeboden door onze partners