PODCAST KOERS. “Twee uur trainen kan meer effect hebben dan een tocht van zes uur” Schrijf je in voor Iedereen Flandrien en krijg een gratis trainingsprogramma

“Twee uur fietsen kan even veel effect hebben als een tocht van zes uur. Zolang je maar slim traint.” Aan het woord zijn sportdokter Servaas Bingé en topcoach Kristof De Kegel (Alpecin-Deceuninck). Samen stelden ze het trainingsprogramma van Iedereen Flandrien samen. Twaalf weken lang zullen ze alle deelnemers begeleiden met fietstrainingen én voedingsadvies op maat. Helemaal gratis. Maak via deze podcast kennis met het concept.

Hoe dat werkt en hoe je kan inschrijven? Dat ontdek je in deze podcast. Interesse? Laat het dan zeker niet na om je in te schrijven via www.nieuwsblad.be/iedereenflandrien.

De koers is van ons: nu ook elke donderdag

Onze koerspodcast is er vanaf dit seizoen wekelijks. Elke donderdag ontvangt host Michaël Van Damme onze wielerjournalisten om de actua van de voorbije wielerweek te bespreken. Na grote eendagskoersen of rittenwedstrijden zijn we er ook met een hyperactuele aflevering.

Beluister hier alle afleveringen van onze podcast ‘De Koers is van Ons’

Lees ook

Hoofdpunten