Filmmaker lost eerste beeld van Lady Gaga als Harley Quinn in vervolg op ‘Joker’

© AFP

De opnames voor ‘Joker: Folie à deux’ zijn nog volop bezig, maar voor de fans is er nu een eerste tipje van de sluier gelicht: zowel filmmaker Todd Phillips als Lady Gaga deelden een beeld uit de nieuwe film. “Gelukkige Valentijn”, klinkt het.

evdg

Joker: Folie à deux is het vervolg op Joker uit 2019, waarin acteur Joaquin Phoenix in de huid kruipt van de schurk uit de Batman-verhalen. Ook in het vervolg speelt Phoenix de hoofdrol, deze keer met Lady Gaga aan zijn zijde. Zij zal de rol van Harley Quinn op zich nemen, een voormalige psychiater die verliefd wordt op de Joker.

Zowel regisseur Todd Philips als Lady Gaga deelden nu een beeld uit de sequel. “De combinatie van de twee is precies waar we op hoopten”, zei de regisseur in een interview aan The Hollywood Reporter. “Hopelijk wordt het op de set ook een beetje gek. We houden ervan als er een beetje chaos is.”

Todd Philips is ook de man achter films als Starsky & Hutch, The hangover-trilogie, War dogs en A star is born. In die laatste werkte hij al samen met Lady Gaga.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners