Zetel verhuizen met Chandler en koffie in Central Perk: expo rond ‘Friends’ komt naar Brussel

© The Friends Experience

Goed nieuws voor fans van ‘Friends’: vanaf eind maart is het mogelijk om de wereld van Amerika’s bekendste vriendengroep eigenhandig te ontdekken in hartje Brussel. De expo ‘The Friends Experience’ maakt het ook mogelijk om enkele van de meest legendarische momenten uit de serie te beleven.

evdg

In ‘The Friends Experience’ is het mogelijk om in de keuken van Monica rond te hangen, koffie te drinken in Central Perk en zelfs de zetel van Ross te helpen verhuizen. Na haltes in veelal Amerikaanse steden zoals Dallas, Chicago en - uiteraard - New York City, is de expo momenteel bezig aan een Europese tournee. Eerst was Parijs aan de beurt, nu is het aan Brussel.

“We kijken enorm uit naar het tweede deel van de tour”, zegt Stacy Moscatelli van Original X Productions, de organisatie achter de interactieve expo. “De fans kunnen de wereld van deze iconische serie binnenstappen en zo hun favoriete momenten te herbeleven.”

Tickets voor The Friends Experience - The One in Brussels zijn verkrijgbaar vanaf 22 februari, de expositie zelf loopt van 31 maart t.e.m. 18 juni. Kostprijs: vanaf 26.50 euro.

© The Friends Experience

Aangeboden door onze partners