Toch niet volledig tevreden met de keuze van je partner? Deze vrouwen lieten hun verlovingsring upgraden

© Getty Images

Na jaren wachten is het eindelijk zo ver. Je bent op een prachtige plek, draait je om richting je partner en vervolgens zit die op één knie, met een doosje in de hand. Nog voor de vraag effectief valt, antwoord je al volmondig “ja” en voor je het weet rollen de tranen over je wangen. Tranen van geluk, zeker. Maar misschien ook traantjes omdat je de verlovingsring hebt gespot en die toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

De kans dat je echt moet huilen omdat je verlovingsring zo lelijk is, is klein. Maar toch: partners die de grote vraag willen stellen, spelen vaak op veilig door te kiezen voor een klassieke, ietwat onpersoonlijke verlovingsring. En hoewel dat in eerste instantie geen probleem hoeft te zijn, wil je na verloop van tijd misschien een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan het ontwerp.

Dat betekent niet dat die oude ring de deur uit moet. Als je een goede juwelier hebt gevonden, kan die zonder problemen enkele aanpassingen aanbrengen. Een steentje meer of minder, een andere slijping, misschien zelfs een andere coating: de mogelijkheden zijn eindeloos. Je zou bovendien lang niet de eerste zijn die het doet. Onder andere Meghan Markle ging je voor. Haar originele gouden band veranderde na enkele jaren in een micro pavé-exemplaar.

Meghan Markle’s originele verlovingsring.© WireImage

Meghans verlovingsring nu© Getty Images

Ook Victoria Beckham veranderde het ontwerp van haar verlovingsring. Maar liefst vijftien keer als we de Britse Vogue mogen geloven. Haar oorspronkelijke geelgouden ring met marquise cut diamant evolueerde flink door de jaren heen en is vandaag onherkenbaar.

Victoria Beckham’s oorspronkelijke verlovingsring.© Getty Images

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners