Madonna schampert richting criticasters na verschijning op Grammy’s: “Kijk eens hoe schattig ik nu ben”

Madonna op de Grammy’s© Getty Images via AFP

Madonna kreeg na haar verschijning op de Grammy’s onlangs veel kritiek op sociale media over haar uiterlijk. De 64-jarige zangeres weigerde toen te zeggen of ze plastische chirurgie had laten uitvoeren, en in een bericht op Twitter schampert ze nu ook richting haar criticasters. “Kijk eens hoe schattig ik ben nu de zwelling van de operatie is afgenomen”, schrijft ze bij een foto van zichzelf.

jvh

Madonna presenteerde op de Grammy’s een award, maar tijdens en na de show ging het toch vooral over het opgeblazen gezicht van de zangeres. Veel fans lieten online verstaan dat ze “moest accepteren dat ze oud wordt”, en spraken het vermoeden uit dat ze plastische chirurgie had laten uitvoeren.

Een dag later schreef Madonna nog op Instagram dat het de camera was die ervoor zorgde dat haar gezicht ronder en gezwollen leek, en was ze slachtoffer van leeftijdsdiscriminatie en vrouwenhaat. “De wereld waarin we leven weigert om vrouwen ouder dan 45 jaar te eren”, klonk het toen. “En heeft de neiging om haar te straffen als ze hard werkend en avontuurlijk blijft. Maar ik heb nooit excuses aangeboden voor de manier waarop ik eruitzie, en ga daar ook niet aan beginnen.”

Op Twitter schampert Madonna nu nogmaals richting haar criticasters. “Kijk eens hoe schattig ik ben nu de zwelling van de operatie is afgenomen”, klinkt het sarcastisch.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners