Kendall Jenner op date gespot met Bad Bunny

© ISOPIX

Kendall Jenner (27) is op verschillende dates gespot met een van de grootste muzieksterren van dit moment. Ze zou namelijk een reeks afspraakjes hebben gehad met de 28-jarige Grammy-winnaar Bad Bunny. De twee zouden volgens een bron “elkaar aan het leren kennen zijn”.

ltoBron: TMZ

Bunny - echte naam Benito Antonio Martinez Ocasio - en Jenner werden zaterdag gefotografeerd terwijl ze hetzelfde restaurant in Beverly Hills verlieten, na een dubbele date met Hailey en Justin Bieber, meldt TMZ. Twee dagen eerder begonnen al het gerucht dat de twee elkaar hadden gekust in een club in LA. Een bron dicht bij het Victoria’s Secret model zei dat het duo sinds recent “samen tijd doorbrengt”.

“Ze werden aan elkaar voorgesteld door vrienden. Hij is een paar weken naar LA verhuisd waar hij een huis kocht”, aldus de bron. “Ze vindt hem leuk en heeft plezier. Hij is anders dan de jongens waar ze in het verleden mee uit ging. Hij is erg charmant”, klinkt het nog. Jenner date gewoonlijk basketballers maar beëindigde in oktober haar tweejarige relatie met NBA-ster Devin Booker. Voorheen had ze een knipperlichtrelatie met de Australische basketballer Ben Simmons.

Bunny staat erom bekend discreet te zijn als het op relaties aankomt. Zijn enige bekende relatie was die met juwelenontwerpster Gabriela Berlingeri, een relatie die eerder dit jaar op de kloppen liep.

Aangeboden door onze partners