Avengers-ster Paul Rudd houdt dubbel gevoel over aan rol in ‘Friends’: “Ik dacht: ik hoor hier niet thuis”

© EPA-EFE

Marvel-ster Paul Rudd is nu overal, maar er was een tijd dat hij het gevoel had er niet echt bij te horen. “Ze huilden allemaal, het was allemaal emotioneel en ik had gewoon zo iets van: woah”, zei hij tijdens de ochtenshow ‘The Heart’.

Bron: CNN

De ‘Ant-Man’ en vaste gast in de films van Judd Apatown vertelde tijdens het interview dat hij tijdens de laatste aflevering van Friends het gevoel had dat hij daar eigenlijk niet had moeten zijn. “Het was echt leuk en zij waren geweldig. Maar het hele gebeuren was een beetje surrealistisch om eerlijk te zijn. En dat ik daar dan deel uit van maakte, gewoon omdat ik op het einde plots weer meespeelde in de serie.”

LEES OOK. Friends-decor komt naar Brussels Expo

Rudd kwam namelijk op het einde opnieuw in de serie omdat hij halsoverkop Phoepe, gespeeld door Lisa Kudrow, ten huwelijk vroeg. Hun trouwfeest werd meteen ook een van de laatste belangrijkste gebeurtenissen van de serie, voor er een einde kwam in mei 2004.

“Ik wist bij het begin niet dat ik in zo veel afleveringen zou zitten uiteindelijk. Maar het voelde ook vreemd aan. Bij die laatste aflevering dacht ik: ik zou hier niet moeten zijn. Ik zit hier op de eerste rij, te kijken naar dingen die ik niet hoor te zijn. Zij waren allemaal aan het huilen, het was heel emotioneel. En ik had gewoon zo iets van: woah!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners