Extra voorstellingen van ‘Verslaafd!’ van Erik Van Looy, later dit jaar ook te zien bij Play4

© Frank Bahnmuller

Erik Van Looy heeft extra voorstellingen van zijn theatershow ‘Verslaafd!’ aan de kalender toegevoegd. De regisseur en presentator zal nog eens langsgaan in Antwerpen, Hasselt en Gent. De show in Antwerpen wordt bovendien opgenomen in Play Zuid, en is later te zien bij Play4.

(eadp)

“Ik ga echt moeten afkicken van Verslaafd!” klinkt het in het persbericht. Op 17 juni gaat Erik Van Looy met zijn theatershow naar het Trixxo Theater in Hasselt. Een dag later is de Capitole in Gent aan de beurt. Op 14 en 15 april staat hij in Antwerpen op het podium van Play Zuid, de entertainmentlocatie van Play Media, waar onder meer ook Jan Jaap op Zondag, en binnenkort Café de Mol wordt opgenomen. “We zijn er met Play Zuid met televisie, maar ook met theater, comedy of live muziek, van of rond onze programma’s of onze gezichten, maar ook met evenementen die los staan van wat er bij ons op antenne is”, klinkt het bij de zender. “De voorstelling van Erik wordt daar gecapteerd voor televisie, en zal later dit jaar te zien zijn bij Play4.”

In Verslaafd! heeft Van Looy het over zijn favoriete verslaving: die aan filmsterren en de filmwereld. Met een dosis humor, zelfrelativering en openhartigheid. De meer dan vijftig eerder geplande voorstellingen zijn zo goed als allemaal uitverkocht. Vanaf 2024 trekt hij ermee naar Nederland. Tickets zijn te koop via ticketkopen.eu.

Aangeboden door onze partners