Selena Gomez neemt afstand van sociale media na nieuwe hetze met (fans van) Hailey Bieber

© ISOPIX

Hoewel hun relatie al jaren tot het verleden behoort, is de controverse tussen Justin en Hailey Bieber en Selena Gomez nooit veraf. Ook nu weer, toen een video van Hailey Bieber plots viraal ging, waarin ze een ‘kotsgebaar’ maakte op de muziek van Taylor Swift. En laat Swift nu toevallig net een van de beste vriendinnen van Selena Gomez zijn.

Lien Lammens

De video van Hailey Bieber, die sinds 2018 getrouwd is met Justin, is al enkele weken oud, maar ging om de een of andere reden recent viraal op Tiktok. Op de beelden is het model te zien terwijl ze een veelzeggend kotsgebaar maakt op de muziek van Taylor Swift.

Heel wat fans van Swift reageerden boos en verwijten Bieber een gemene vrouw te zijn. Tussen de reacties dook ook de naam van Selena Gomez op, die al jaren beste vriendinnen is met de wereldbekende zangeres. “Sorry hoor, maar Taylor blijft de beste”.

LEES OOK:

Een korte reactie maar voor fans reden genoeg om volop te gaan speculeren over een vermeende vete tussen de vrouw van Justin Bieber en zijn ex-vriendin. Gomez en de Canadese zanger hadden jarenlang een knipperlichtrelatie die in 2018 dan toch op de klippen liep. Slechts enkele maanden nadien, stapte hij in het huwelijksbootje met Hailey. Het waren vooral de fans van beide vrouwen die daarna voor onrust zorgden en geruchten verspreidden over de verzuurde relatie tussen de twee. Maar toen Gomez en Bieber op een foto te zien waren waarop ze elkaar omhelsden, was dat voor veel fans een grote verrassing. Strijdbijl begraven dus, als die er al ooit was.

Tot nu althans, want door de video van Hailey Bieber lijken ze de ‘vete’ opnieuw op te rakelen. Genoeg vindt Gomez, die door alle heisa besloten heeft om een stapje terug te zetten op sociale media. “Ik neem even afstand. Ik ben ondertussen dertig jaar en dit alles is toch wel een beetje stom. Ik zie jullie allemaal graag maar ik neem even een pauze van dit alles.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners