Oudste broer (66) van Madonna overleden

© Getty Images via AFP

De oudste broer van popicoon Madonna is gestorven. Anthony Ciccone, die een tijdje als dakloze onder een brug in Michigan leefde, werd 66 jaar oud.

thv

“Mijn zwager, Anthony Gerard Ciccone, heeft gisteravond deze aarde verlaten. Ik ken hem sinds mijn vijftiende, in de lente van ons leven in Michigan zo veel jaren geleden”, schrijft muzikant Joe Henry bij een foto van de overleden Anthony Ciccone.

Anthony leefde een aantal jaren op straat en had in die tijd geen contact met zijn familie. Hij beschuldigde Madonna (64) en zijn familie ervan niet om hem te geven. “Ik ben een nul in hun ogen – een niet-persoon. Ik schaam me. Als ik zou doodvriezen, zou mijn familie het waarschijnlijk zes maanden lang niet weten of er niets om geven”, zei hij in 2011 aan de Daily Mail. In 2017 zou hij na een afkickprogramma opnieuw opgenomen zijn in de familie. Madonna was met acht thuis. Haar moeder, Madonna Ciccone, stierf toen ze 33 was aan borstkanker.

Het popicoon reageerde nog niet op het overlijden van haar broer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners