Niels Destadsbader verlengt samenwerking met platenfirma: “Een logische keuze”

Beide partijen zijn tevreden over de vernieuwde samenwerking© CNR

Het is al een poosje geleden dat Niels Destadsbader nog een grote hit scoorde, maar daar kan binnenkort weer verandering in komen. De populaire West-Vlaming sloot zopas met platenfirma CNR Records een nieuwe deal.

Tom Vets

De vernieuwde samenwerking is niet onlogisch. In 2015 begon de samenwerking tussen Niels en CNR Records. Na vier nummer 1-albums, negen MIA’s, vier Zomerhit-winsten, acht Sportpaleis-concerten, miljoenen streams, meer dan 200.000 verkochte albums, een zeer opgemerkte Liefde voor muziek-deelname en talloze hits, waaronder Verover mij en De wereld draait voor jou, is de zanger een van de meest populaire artiesten van de afgelopen jaren. En het wordt gezegd: never change a winning team. Met dat in het achterhoofd sloot Destadsbader een hernieuwde, langdurige samenwerking met CNR Records.

Geen evidentie

“De keuze om bij CNR Records te blijven was logisch”, blikt Niels terug. “We kennen elkaar goed, zijn trots op het parcours dat we samen hebben afgelegd en hebben allebei nog grote ambities richting de toekomst. Ik kijk uit naar de nieuwe plannen die er zitten aan te komen.”

CNR Records laat op haar beurt weten dat de samenwerking is verlengd voor een langdurige periode. “Dat is anno 2023 in een erg concurrentieel en steeds veranderd muzieklandschap geen evidentie”, aldus Managing Director Tom De Meijer. “Niels is één van de allergrootste artiesten in Vlaanderen. Deze nieuwe deal toont bovendien dat Niels ook een zeer loyale partner is. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een fantastisch, muzikaal verhaal blijven schrijven.”

Aangeboden door onze partners