Puma hint op nieuwe samenwerking met Rihanna: “Ze is terug”

© AFP

“Ze is terug”. Met die simpele woorden bracht Puma de poppen aan het dansen: het merk zou opnieuw samenwerken met Fenty, en dus ook met Rihanna. De wereldster, waarvan we binnenkort ook nieuwe muziek verwachtten, werkte voor het laatst in 2017 samen met het bekende sportmerk.

Lien LammensBron: Instagram

Op sociale media liet Puma er alvast geen twijfel over bestaan. Met de woorden “ze is terug”, waarbij ze het Instagramaccount van Rihanna getagd hebben, laten ze hun fans weten dat er een nieuwe samenwerking zit aan te komen.

En dat is niet de eerste keer. Sterker nog, de twee hebben een lange geschiedenis samen en werkten voor het eerst samen in 2014. Helaas voor de vele fans stopte die samenwerking om nog onbekende redenen in 2017 en is het alweer zes jaar geleden dat de twee samengingen onder de noemer ‘Fenty x Puma’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wat de samenwerking precies zal inhouden of wanneer we het resultaat te zien zullen krijgen, is voorlopig nog niet bekend. Veel meer dan de mysterieuze aankondiging weten we dus nog niet, al is het wel voldoende om een heleboel fans alvast aan het dromen te zetten.

LEES OOK:

De vorige collecties bestonden onder meer uit kleurrijke sneakers met dikke zolen, bodysuits, hoodies met grafische patronen en zelfs een paar dijhoge laarzen. Of dat ook nu zo zal zijn en of de zangeres, die ondertussen zwanger is van haar tweede kindje, opnieuw het middelpunt van de campagne zal zijn, is nog niet bekend.

Aangeboden door onze partners