‘Iedereen beroemd’ wordt maandag ‘Iedereen helpt’ voor 12-12

Ook ‘Iedereen beroemd’ staat maandag in het teken van de solidariteitsactie ‘People help the people’.© Consortium 12-12

Maandag is er de nationale actie ‘People help the people’ op onze radiozenders, maar ook op televisie komt men nu met initiatieven. Geen grote benefietshow zoals die vorig jaar voor Oekraïne gehouden werd, maar wel speciale edities van bestaande programma’s. Zo wordt ‘Iedereen beroemd’ op Eén maandagavond ‘Iedereen helpt’.

Wout Desmytere

Verwacht je aan een hele uitzending in het teken van de 12-12-actie ten voordele van de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. Het programma krijgt een aangepaste generiek, verschillende rubrieken krijgen een andere inkleding en zelfs het populaire ‘De kleuterklas’ komt terug. De intussen vrij legendarische ‘Blazerke’ is immers niet gevraagd om mee te zingen met People help the people, en dus zet hij een eigen actie op poten.

Ook stand-up comedian Erhan Demirci, wiens roots in Turkije liggen, zal te zien zijn tijdens de uitzending. Hij leidt ze in en sluit ze ook weer af. In de rubriek ‘3 words of advice’ zoekt reporter Robbe Boons levenswijsheid bij de 20-jarige Heba, die 4,5 jaar geleden van Syrië naar België verhuisde.

(Lees verder onder de foto)

Erhan Demirci start en eindigt de speciale uitzending van ‘Iedereen beroemd’.© Guy Puttemans

‘Inbox’ draait rond een speciale veiling van Café Volkshuis, in ‘Prijs o.t.k.’ veilt Tom uit Moorsele een van zijn topduiven ten voordele voor de actie 12-12.

‘Iedereen helpt’, maandag 6 maart om 19.45 uur op Eén.

Aangeboden door onze partners