Rock Werchter maakt volledige line-up bekend: XINK staat op main stage

Er komt een vervolg op de succesvolle concertreeks in de AB.© Koen Bauters

Na een succesvolle reeks comebackconcerten in de Ancienne Belgique, gaat XINK nu ook de wei van Werchter veroveren. Komende zomer staan ze op Rock Werchter op 1 juli op de main stage.

(eadp)

De volledige line-up van Rock Werchter 2023 is er. Vandaag zijn de laatste 34 acts aan de affiche toegevoegd, wat het totaal op 99 zet. Op donderdag 29 juni zijn onder meer Zwangere Guy, Raye en Ashnikko eraan toegevoegd. Een dag later staan Black Box Revelation, Bear’s Den, SON en Viagra Boys op de wei. Het weekend wordt ingezet door blackwave., Dead Poet Society en… XINK. Zij mogen een feestje bouwen op het hoofdpodium, waar Muse en Oscar and the Wolf later op de dag zullen staan. Na een succesvolle reeks in de AB breien de jongens van De vriendschapsband er dus een interessant vervolg aan. Zondag krijgen Inhaler, Dermot Kennedy en het net gesplitte Portland een plek op de affiche.

LEES OOK. Een dag na hun aangekondigde split: Portland staat op Rock Werchter

Merol schuift dan weer een paar dagen op. Ze stond op donderdag ingepland, maar krijgt nu ook een plek op zondag.

(Lees verder onder de foto)

Tickets zijn in verkoop via ticketmaster.be. Dagtickets voor zaterdag 1 juli zijn uitverkocht. Het uurschema komt binnenkort online.

Aangeboden door onze partners