Verdwijnt Lady Gaga na 15 jaar uit de schijnwerpers? “Ik zou wat geïsoleerder willen leven”

© REUTERS

Verdwijnt Lady Gaga (36) na een carrière van 15 jaar uit de schijnwerpers? De zangeres en actrice lijkt daarop te hinten in een interview met het magazine Wallpaper.

gjs

Haar hele carrière al blinkt Lady Gaga uit door extravagantie. Of het nu tijdens optredens of op de rode loper is: steevast pakt ze uit met erg kleurrijke en gewaagde outfits en tonnen spektakel. Maar daar zou na 15 jaar wel eens een einde aan kunnen komen, zegt de 36-jarige actrice en zangeres aan het magazine Wallpaper.

“Ik ben geïnteresseerd in wat geïsoleerder te gaan leven. Het is enorm leuk om gewoon tijd te hebben om alleen te zijn en openhartig te zijn, weten dat hoe je bent genoeg is. Ik zou mijn jongere zelf dat graag kunnen zeggen.” Geen glitter en glamour meer dus? “Ik breng eigenlijk niet zoveel tijd door in Hollywood. Het lijkt misschien omdat jullie me tijdens het seizoen van de awardshows veel op de rode loper zien. Maar eigenlijk werk ik vooral veel thuis. Dat is wat me echt gelukkig maakt.”

Lady Gaga is onder meer bekend van wereldhits Just dance en Poker face en acteerde in films als A star is born en House of Gucci. Volgend weekend is ze vermoedelijk te zien op de uitreiking van de 95ste Oscars, waar ze genomineerd is voor de soundtrack van Top Gun: Maverick.

Aangeboden door onze partners