Thuis’ krijgt deze week heel wat bekende koppen op bezoek

© Maarten De Bouw

Schrik niet als je de komende week heel wat bekende koppen ziet opduiken in de Eén-serie Thuis. Onder meer een populaire zanger en een pas vader geworden schrijver spelen een gastrol.

Tom Vets

In elke aflevering van de komende week zijn er een of meerdere bekende gezichten te zien. Telkens in een kleine maar zeker niet te missen rol. Afgelopen vrijdag was al te horen dat Christine met enkele vriendinnen naar een concert van Metejoor ging. De zanger van talloze nummer één-hits zal ook daadwerkelijk voor de camera verschijnen.

Radiopresentatrice Jolien Roets en haar partner Hakim Chatar duiken op in Bar Madam. En wat precies schrijver Herman Brusselmans, Studio Brussel-presentatoren Fien Germijns en Thibault Christiaensen en Journaal-anker Riadh Bahri uitspoken in het universum van Thuis zie je eerstdaags. Brusselmans outte zich ooit als fan van de serie.

Doorheen de geschiedenis van de serie zijn er al heel wat bekende personen die een cameo deden. Een van de allereerste was die presentator Chris Dusauchoit in 1998 die gestalte mocht geven aan een paparazzi die opdook aan de voordeur bij Frank Bomans. Gewezen premier Mark Eyskens dronk ooit een pint in Hof ter Smissen en een benefietactie in 2006 werd opgeluisterd door Nicole en Hugo. Enkele jaren geleden dronk Tom Waes iets aan de toog van café Frens.

Aangeboden door onze partners