Vertederend: Cristiano Ronaldo laat droom van kleine jongen uitkomen en stuurt vliegtuig met hulpmiddelen naar Syrië en Turkije

De aardbevingen in Turkije en Syrië richtten in februari een ware ravage aan. Topvoetballer Cristiano Ronaldo probeert nu zijn steentje bij te dragen om de vele slachtoffers te helpen. De Portugees zou volgens The Daily Mail een vliegtuig met hulpgoederen naar de getroffen regio gestuurd hebben. Er dook daarnaast ook een video op waarin te zien is hoe hij een Syrische jongen ontmoet.

svar

De kleine jongen, Nabil Saeed, zou volgens Reuters aan reddingswerkers gezegd hebben dat het zijn droom was om de stervoetballer te ontmoeten. Een droom die intussen in vervulling is gegaan. De kleine jongen werd uitgenodigd voor de wedstrijd tussen Ronaldo’s nieuwe Saudische club Al Nassr en Al Batin en had vooraf een ontmoeting met de Portugees.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens The Daily Mail heeft Ronaldo inmiddels ook een vliegtuig vol hulpgoederen gestuurd voor de mensen die in Turkije en Syrië getroffen werden door de aardbevingen. Meer dan 50.000 mensen kwamen daarbij vorige maand om het leven, talloze anderen zijn uit hun huizen verdreven. Ronaldo zou betaald hebben voor tenten, voedselpakketten, melk, babyvoeding, kussens, dekens, bedden en medische bevoorrading.

Aangeboden door onze partners