Madonna deelt zoenfoto met haar 29-jarige vriend

© Getty Images via AFP

Dat Madonna een groen blaadje lust, is niet nieuw. De geruchtenmolen draaide al een tijdje rond de 64-jarige zangeres en haar vermeende relatie met bokser Josh Popper (29). Om een einde te maken aan de geruchten, bevestigt de Amerikaanse op Instagram dat ze een koppel zijn.

Tom Vets

Madonna publiceerde een foto waarop ze beiden aan het kussen zijn. “Killers who are partying”, schrijft ze erbij. De tekst verwijst naar één van haar nummers. De twee zijn allebei volledig in het zwart gekleed en dragen een zwart masker. Madonna leek al even naarstig op zoek naar een man in haar leven. Nog niet lang geleden werd ze gekoppeld aan het nog jongere model Andrew Darnell. Dat bleek slechts een scharrel te zijn.

Josh Popper is een bokser uit New York. Hij kruipt zelf in de ring, maar opende twee jaar geleden ook zijn eigen boksschool. Hij zou les geven aan een van de zes kinderen van Madonna. Naast zijn bokscarrière speelde hij ook professioneel American footbal voor teams als The Cardinals en The Colts. In de Verenigde Staten was hij bovendien te zien in de realityreeks Summer house.

Al enkele jaren laat Madonna zich opmerken aan de zijde van jonge mannen. Lang duren die relaties doorgaans niet.

Aangeboden door onze partners