Nederlandse zanger Nielson gooit zijn nieuwe album in de prullenbak na overspel

© ANP Kippa

De Nederlandse zanger, vooral bekend van de hit Sexy als je danst, heeft een moeilijke periode achter de rug. Maar dat zorgde wel voor een boel nieuwe inspiratie.

Tom Vets

Binnenkort zou het vierde album van de artiest verschijnen, maar dat gaat voorlopig niet door. De zanger heeft aangekondigd dat hij opnieuw van een wit blad begint. En dat heeft allemaal te maken met de gebeurtenissen van de jongste tijd. Door toedoen van de intussen bekende Nederlandse juices channels kon Nielson (33) onlangs niet anders dan toegeven aan zijn vrouw dat hij met een andere dame het bed had gedeeld. Een van zijn scharrels had onder meer een screenshot genomen toen hij lag te slapen in bed.

Nadat hij thuis het overspel had opgebiecht, gooide zijn vrouw hem niet direct buiten. De twee zijn op dit moment nog altijd aan het werken aan hun relatie om deze moeilijke periode boven te komen. “Wat daarover in de media verschijnt is voor mij niet belangrijk. Mijn vrouw is op dit moment veel belangrijker”, vertelt hij. “Ik weet wel voor de volle 100% dat deze periode veel inspiratie geeft om nummers uit te halen. Van zodra de heftigste emoties zijn verwerkt, begin ik eraan. We komen dit te boven. Onze relatie gaat op dit moment beter dan ik had durven dromen.”

Aangeboden door onze partners