Aldi-snoepjes gaan viraal omwille van vreemde vorm: “Sorry, maar dit zijn géén konijntjes”

© twitter

Lekkere marshmallows in de vorm van konijntjes, dat was althans de bedoeling. En over de smaak wordt (vooralsnog) niet geklaagd in het Verenigd Koninkrijk, maar toch wordt supermarktketen Aldi in het Verenigd Koninkrijk bespot omwille van de snoepjes. “Sorry, maar dit zijn geen konijntjes.”

Bron: De Telegraaf

“Ze lijken op penissen”, zo weerklinkt het massaal op sociale media als reactie op de zak snoep met de tekst ‘Bunnies & Chicks’. Vooral op Twitter regent het grappende reacties. “Sorry Aldi, maar dit zijn geen konijntjes.” En: “Wat leuk dat Aldi erotisch snoep verkoopt.”

De Britse supermarkt heeft zelf ook gereageerd: “Wij kunnen dit niet verdedigen.” Maar ook daar kwamen reacties op. “Jullie hebben er ongetwijfeld niet eens een konijn van proberen te maken”, zegt iemand. Waarop Aldi met een knipoog reageert. Op een “advies” om de marshmallows maar beter niet te roosteren in een kampvuur, reageert de supermarkt: “Ja, dat zal vast pijnlijk zijn!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners