Zo ziet Kim Kardashian eruit zonder make-up en filters

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian heeft een foto van bij de tandarts gedeeld. Op zich niet zo bijzonder, maar op het kiekje draagt Kardashian voor een keer geen make-up en gebruikte ze geen filters. Een zeldzaamheid. Veel volgers zijn lovend over haar natuurlijke look.

Hanne Vandenweghe

Kardashian, met lange zwarte haren in een strakke vlecht, maakte net voor haar behandeling een foto. Voor een uitje naar de tandartspraktijk draagt ze, op een beetje hydraterende crème op de lippen na, blijkbaar geen make-up. “Joepie, eindelijk een ongefilterde selfie”, schrijft een fan onder het beeld op Instagram.

LEES OOK:

Nog duizenden anderen zijn opgetogen dat ze bij hun idool sproetjes en kleine gelaatstrekken kunnen zien . “Je bent prachtig zonder al die make-up en filters”, luidt de algemene conclusie. Kardashian pronkt de laatste tijd wel vaker met haar natuurlijke uiterlijk. Eind vorig jaar deelde ze een reeks make-upvrije selfies met haar dochter North. Ook toen waren fans blij dat ze haar rimpels, poriën en onregelmatigheden niet wegstak.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners