Nieuwe groep ‘Dertigers’ maakt debuut (en je kan al bingen)

© Eén

Vanaf maandag 13 maart is een nieuwe reeks van ‘Dertigers’ te zien op Eén. Niet meer de vertrouwde gezichten van weleer, maar wel een volledig nieuwe vriendengroep wordt gevolgd. De reeks kan meteen gebinged worden, want vanaf 6 uur ’s ochtends is ze te zien op het online platform VRT Max.

(eadp)

De nieuwe groep bestaat uit zussen Laura en Nele, Jonas (Laura’s lief), en vrienden Ruben en Sami die elkaar leerden kennen op de Chiro, en zo goed als familie voor elkaar geworden zijn. Zo veel jaar later zijn ze allen rond de dertig jaar oud, en hebben ze hun leven uitgebouwd in de Groene Gordel rond Brussel. Er wordt gesetteld, kinderen of geen kinderen is een vraagstuk, de carrière wordt opgebouwd en er worden huizen gekocht. Dat brengt druk met zich mee, waar ze allemaal verschillend mee omgaan. En dan komen ook Marvin en Ada erbij.

LEES OOK. Nieuwe ‘Dertigers’ arriveren op 13 maart: wie is wie in de vriendengroep?

LEES OOK. Malik is bekend gezicht in nieuwe ‘Dertigers’: “Ik heb het acteren mezelf aangeleerd” (+)

De hoofdrollen zijn voor Gilles Van Hecke, Emma Moortgat, Malik Mohammed, Sofie Joan Wouters, Issam Dakka, Roman Van Houtven en Idalie Samad. Die laatste is een bekend gezicht in Dertigers. In de vorige reeks speelde ze de blonde Kimberly, een vrouw met een drugsprobleem, waardoor haar zoontje bij een pleeggezin terechtkwam. Dat gezin werd Elias en Alex.

De reeks is van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur te zien op Eén. Het volledige seizoen is meteen integraal te bekijken via VRT Max.

Aangeboden door onze partners