Joggingclub Mandeldal organiseert derde BaliekouterRun: lopers en wandelaars kiezen zelf hoeveel rondjes ze afleggen

Het bestuur van Joggingclub Mandeldal kijkt uit naar de derde editie van de BaliekouterRun.© lvw

Wakken -

Op zaterdagmiddag 18 maart organiseert Joggingclub Mandeldal voor de derde keer zijn BaliekouterRun, in en rond het gelijknamige provinciedomein in Wakken. Lopers en wandelaars kiezen zelf hoeveel rondjes ze afleggen.

Levi Verbauwhede

Recreatieve lopers, joggers en wandelaars kunnen vanaf 13 uur genieten van een tocht door provinciedomein De Baliekouter net buiten het centrum van Wakken. Voor de stappers werd een parcours van 4 kilometer uitgestippeld, de lopers krijgen rondjes van 1,3 kilometer voorgeschoteld. Tot 16.30 uur kan je zoveel rondjes afleggen als je wenst.

“Jong en oud ontvangt na de sportieve prestatie een goodiebag vol geschenken. Bovendien kan men na de inspanning ook genieten van een deugddoende massage door Dieter Dewitte”, klinkt het bij het bestuur van Joggingclub Mandeldal. “Parkeren en douchen kan op de terreinen van De Hondenvriend in de Kapellestraat.”

Kinderen tot en met 12 jaar betalen 6 euro, jongeren en volwassenen vanaf 13 jaar 10 euro.

Meer info en inschrijven via het formulier op www.joggingclub-mandeldal.be of via mail naar vanneste.sophie@telenet.be. Er is ook een Facebookpagina.

Aangeboden door onze partners